У суботу, 22 червня, у Київському палаці спорту (вперше з часу повномасштабного вторгнення у цьому приміщенні) християни всіх конфесій зібралися на служіння з нагоди Національного дня молитви за Україну!

Старші служителі церков закликали віруючих до молитви про зупинення російської військової агресії та відновлення територіальної цілісності України. Про поширення проповіді Євангелія, освячення всіх віруючих та їх єдність у справі відродження України. Про Божу допомогу нашим захисникам, охорону та допомогу працівникам медичної галузі, капеланам та волонтерам.

Також просили Господа про втіху для сімей загиблих, зцілення їхніх сердець. Про допомогу тим, хто зазнав насильства та каліцтва. Щоб Божа сила та мудрість супроводжували Президента та представників усіх гілок влади. Про зміцнення інституту сім’ї, благословення дітей та інше.

“Давайте молитися не своїми мріями і бажаннями, але Словом Божим – 46-им Псалмом!” – закликав старший єпископ церков “Спасіння” Пилип Савочка.

Спеціально на це молитовне служіння в Україну з Великої Британії прилетів співорганізатор заходу 92-річний євангеліст Девід Хасавей.

Основним гаслом Національного Дня молитви за Україну стала цитата з Біблії: «…і упокориться народ Мій, що називається ім’ям Моїм, і молитимуться, і знайдуть лиця Мого, і обернуться від поганих шляхів своїх, то Я почую з неба і пробачу гріхи їх і зцілю землю» (2 Пар 7:14)

Більше інформації про Національний День молитви за Україну ви знайдете на сайт за цим посиланням https://prayforukraine.com.ua/.

Поділитись новиною:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *